Óscar Golo

Investigador per vocació, ja des de l’adolescència sentia atracció per la saviesa oriental i tafanejava els llibres d’aquesta visió taoista que anava trobant casualment, fins que als 13 anys aquesta inquietud em porta a practicar arts marcials, adquirint la primera experiència amb la disciplina meditativa, la concentració i l’observació en el moviment corporal.

El meu recorregut comença amb l’estudi de les tècniques orientals de massatge. En aquella època vaig trobar l’equilibri de la ment, el cos i l’energia en unió amb el moviment conscient i subtil, endinsant-me a la pràctica i la recerca de diferents tècniques naturals, amb la finalitat de millorar i potenciar la salut i el benestar humà.

La fascinació pel moviment corporal, l’energia i les emocions, em fa introduir-me en diferents àrees com l’alimentació naturista, el Reiki, el Mètode postural de les cadenes miofascials i el massatge Shiatsu, sent aquesta darrera tècnica on aprofundeixo durant anys a través de l’estil Namikoshi, l’estil No Kihon i l’estil de l’escola Zen, a més de fer un postgrau de Shiatsu i Síndromes de Medicina Xinesa.

Paral·lelament vaig anar introduint diverses tècniques orientals que complementaven la meva formació, com l’Auriculoteràpia, la Moxibustió i Ventoses, Agulles Akebane, Reflexologia Japonesa i Massatge Tuina.

Un punt a part mereix la formació en essències florals de Bach, una experiència que em porta a viatjar pels arquetips emocionals que constitueixen la personalitat humana. Un recorregut que m’endinsa en la comprensió que només es pot assolir a través d’una indagació transpersonal, on el moviment de la consciència és la clau per transformar-se.

Aquesta experiència em porta a qüestionar-me tot allò establert a la realitat que m’esdevé, trencant el model lineal de les tècniques que havia adquirit durant anys, per començar un nou cicle a la meva consulta. En aquest dol, apareix una nova tècnica: la Kinesiologia, que m’aporta tot allò necessari per començar des d’una vuitena diferent.

En aquest afany de comprendre l’organisme en tota la seva multidimensionalitat, estudio la formació de Kinesiologia Holística, i més tard incorporo la Kinesiologia Neuromuscular i la tradicional Kinesiologia Aplicada.

Actualment incorporo tècniques com el Biomagnetisme, Cromoteràpia, Sonoteràpia, aparatologia com els Filtres Quàntics, i el Biofotón, un emissor de freqüències que multiplica l’efectivitat de la sessió.

Paral·lelament a aquesta pràctica, estudio i investigo sobre diferents aspectes de la salut natural i la transformació personal: Meditació, Chi kung, coneixement Arcà i diferents models de filosofia i visió metafísica de la vida, i sense adonar-me’n i de vegades per supervivència, vaig desenvolupar habilitats en la percepció de l’energia i la informació subtil que treballa amb l’inconscient.

Totes aquestes experiències les vaig recopilar per donar pas a esquemes i vocabularis comprensibles des d’una ment lineal, i aplicables, per mitjà d’entrenaments i de manera pràctica i senzilla, a la vida quotidiana.

Durant més de 20 anys de consulta, he recollit l’essència de cadascuna de les tècniques que he après per desenvolupar la meva pròpia, a la qual anomeno Kinesiologia ECOS (Evolució de la Consciència Organitzada Subtil), un model que treballa sobre tots els aspectes de l’ésser humà, des de la part més física i energètica fins a la profunditat de la consciència i els processos evolutius de l’Ésser.

Serà un plaer conèixer la memòria del teu organisme i entaular una conversa a través de la Kinesiologia per poder trobar la via de resolució més perfecta per a aquest moment.

Soc una persona inquieta, dinàmica i  investigadora de la vida.

En la inquietud em revelo, en el moviment em
descobreixo. A la vida, Soc.

Óscar Golo

CONTACTE