Marcel Bimbela

Aquesta passió es va traduir en una llicenciatura en Sociologia, que em va permetre tindre una visió macro de les relacions humanes i dels comportaments grupals. Al acabar la llicenciatura creia que tocava una visió més propera d’aquestes relacions, i vaig cursar el Máster de Counseling.

La música ha estat sempre una de les meves altres passions. Amb els estalvis d’anys i anys de setmanades i regals d’aniversari em vaig comprar un equip de dj. M’encantava unir cançons i crear-ne de noves. M’hi passava totes les hores que podia. Un temps desprès la passió va esdevenir font de grans satisfaccions, i pas a pas es va anar complint un somni que ni m’havia atrevit a somiar.

Tenia el neguit de que només utilitzava música d’altres autors, així que vaig estudiar Producció Musical. Anys després ja podia fer la meva pròpia música, i que la escoltessin milers de persones. Crec que aquest procés també m’ha ajudat molt professional i personalment en el món de la docència, la mediació i la correcta gestió emocional. He gestionat equips per a la consecució d’un bé comú, he mediat per resoldre conflictes i he gaudit en negociacions aconseguint que les parts minimitzin danys i maximitzin guanys.

Sóc llicenciat en Sociologia. Máster en Formació d’Assessors Personals. Counsellor. Formador en Educació Emocional. Consultor.

Sóc soci de la Red Internacional de Educación Emocional y Bienestar (RIEEB) i junt amb la Maria i la Liliana sóc creador de continguts dintre de l’equip de secundària de la Red Internacional de Centros Educativos (RICE).

Soc un apassionat de les relacions humanes. Crec que som per naturalesa animals intrínsecament socials i emocionals, i que per tant l’educació emocional hauria de ser un pilar bàsic en la construcció de l’individu, tant per un mateix com per la seva interacció amb l’entorn.

Marcel Bimbela

CONTACTE