Liliana Navarrete Fa

La meva entrada al món de les emocions i les teràpies ve donada per una recerca personal intensa, a causa d’un procés llarg i traumàtic a la meva vida. Aquesta investigació incessant de mi, de l’entorn i de l’altre, juntament amb les meves habilitats innates i essencials, em van portar a fer un gir existencial per dedicar-me, per exclusivitat, al servei de les persones.

Soc artista multidisciplinar i em moc amb facilitat entre les Arts, i gràcies a la meva sensibilitat i percepció, en vaig fer el meu llenguatge: La música, el cant, les arts interpretatives, les arts plàstiques i l’escriptura, que, juntament amb el meu alt nivell pedagògic i la meva capacitat terapèutica conformen la meva expressió a través de la qual em lliuro, indago, investigo, ensenyo i acompanyo.

Em defineixo com una persona buscadora, incessant investigadora de mi mateixa i del comportament humà. Una persona molt experiencial. M’apassiona ensenyar, acompanyar en la transformació i el desenvolupament evolutiu de les persones, treure a la llum les seves capacitats i potencialitats, així com el descobriment de la seva essència.

Com que amb tot allò que faig pretenc evolucionar com a persona vaig cursar el Màster en Intel·ligència Emocional i el Postgrau en Gestió emocional i Mindfulness. Formada també en Pedagogia Sistèmica, Neurociència i Neuroeducació; Teràpia Gestalt, Psicologia de l’Eneagrama de la Personalitat, Tècniques de Programació Neurolinguística, Teràpia Reconnectiva, Teràpia del So, Art-Teràpia, Tècnica Metamòrfica, Màster en Registres Akàshics, diverses Teràpies Energètiques, i sóc experta en l’Autoestima des de la Psicologia Positiva.

Formada també a Gràfica Publicitària, Escenografia teatral, fotografia, música, dansa i teatre.

Juntament amb la Maria i el Marcel sóc sòcia i formadora de la Red Internacional de Educación Emocional y Benestar (RIEEB) i creadora de continguts dins de l’equip de secundària de la Red Internacional de Centros Educativos (RICE).

Soc una persona apassionada, sensible, somiadora i empàtica, que entrega la seva creativitat al servei de la recerca de l’essència de les persones.

Liliana Navarrete Fa

CONTACTE