Mireia Gargallo

La meva formació es troba en l’àmbit de la Psicologia, especialitzada en Orientació Professional, amb experiència durant més de 5 anys en l’àmbit de la selecció de personal i dels RRHH que em permeten conèixer les dues parts dels processos que es desenvolupen en la recerca d’ocupació.

Vocacionalment volia ser informàtica. Sempre dic que l’assessorament acadèmic rebut a la meva època no va ser l’adequat. Encara recordo les paraules de la meva mare (una visionària):

«La informàtica no té futur».

Malgrat tot, em vaig comprar el meu propi ordinador amb les meves feines d’estiu, la meva impressora i vaig pagar la meva connexió a Internet. I quan vaig acabar Psicologia vaig iniciar un Màster Universitari en Educació i TIC a distància, per matar el cuc interior.

Com no sé estar-me quieta i m’apassiona aprendre, quan ho vaig acabar vaig continuar amb el Grau d’Educació Social que em va permetre conèixer més sobre els processos i circuits de l’atenció a les persones amb necessitats especials.

Un cop finalitzats aquests estudis, la curiositat em va poder més i vaig cursar un Postgrau de Coaching Integratiu aprenent tècniques de PNL, transformació personal, Constel·lacions familiars i organitzacionals i metodologia Gestalt.

I, com no, agradant-me com m’agrada crear vídeos, webs, plataformes, cartells i imatges, infografies i la informàtica en general, vaig iniciar, aquest cop amb paciència perquè és el meu hobby i vull gaudir-ho, el Grau Multimèdia.

A nivell personal soc una persona amb grans inquietuds, a la que li agrada ballar, fer teatre i ràdio. Tot això pot formar part de com expresso i treballo a les formacions utilitzant tècniques que permetin que el que explico sigui amè, entretingut i desperti curiositat.

Soc curiosa de mena. Crec que mai s’acaba d’aprendre i que fins i tot s’aprèn quan s’ensenya. Per mi orientar és crear i acompanyar a persones en la creació de noves oportunitats futures i il·lusionants.

Soc una persona comunicativa, apassionada pel que faig, positiva i imaginativa.

Enamorada de les noves tecnologies i de
l’empoderament de les persones.

Mireia Gargallo

CONTACTE