Maria Navarrete Fa

Voleu saber a què em dedico? A donar curs a les meves passions!

L’any 1987 vaig formar, al costat d’unes companyes, el meu primer grup d’animació, i aquí segueixo, cantant i animant des de l’amor, l’alegria i el respecte (www.aicarai.com)

En paral·lel al 1991 vaig començar a treballar d’educadora social i avui sóc presidenta d’una entitat que acompanya joves en situació de risc: L’Associació de Recerca Cultural i Socioeducativa ARCS.

Més endavant, quan de l’escola de les meves filles (parlo de l’any 2000) ens van enviar una circular en la qual ens anunciaven que començaven a treballar l’educació emocional, em va canviar la vida.

Des de llavors no he parat de formar-me, formar i acompanyar.

Els primers tallers de Gimnàstica Emocional que vaig impartir daten del 2005, i des d’aleshores he pogut constatar que aquest entrenament és una eina molt poderosa que m’encantaria compartir amb vosaltres.

Els resultats: ESPECTACULARS! 

L’animació, l’educació social, l’educació emocional i la neuroeducació, després de la meva família, són les meves passions!!!

I a més, soc llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, Educadora Social, Màster en Educació Emocional i Benestar, i Màster en Neuroeducació. Experta en el treball de l’autoestima des de la Psicologia Positiva. Formada en Artteràpia i Risoteràpia i en diverses disciplines artístiques.

Sóc sòcia fundadora de la Red Internacional de Educación Emocional y Bienestar (RIEEB) i coordinadora de l’equip de secundària amb el que estem creant els continguts per a la Red Internacional de Centros Educativos (RICE) junt amb en Rafel Bisquerra (president de la RIEEB, director de l’Postgrau en Educació Emocional i Benestar (PEEB) i del Postgrau en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions (PIE) de la Universitat de Barcelona (UB)) i part del meu equip.

Sóc una persona alegre, optimista, curiosa i creativa.

Una amant de la vida i sobretot de les persones.

Maria Navarrete Fa

CONTACTE